Numer oferty: StPr/25/2458
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Pietraszki 15, 25-822 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Do obowiązków specjalisty ds. cukiernictwa należeć będą:
- zarządzanie jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności;
- zamawianie i przechowywanie surowców do produkcji;
- obsługa maszyn i urządzeń stosowanych do produkcji wyrobów cukierniczych;
- sporządzanie półproduktów cukierniczych;
- sporządzanie gotowych wyrobów cukierniczych;
- dekorowanie wyrobów cukierniczych;
- przechowywanie gotowych wyrobów i półproduktów cukierniczych;
- utrzymywanie czystości w cukierni w trakcie produkcji i po skończonej pracy;
- przestrzeganie zasad gospodarki odpadami;
- przygotowanie stanowiska pracy obejmuje również dbałość o sprzęt i urządzenia niezbędne do przygotowania wyrobów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 02.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: cukiernik*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe na wskazanym stanowisku
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZAKŁAD AKTYWIZACJI ZAWODOWEJ Manufaktura Pietraszki
NIP: 9592037845
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Pietraszki 15, 25-822 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 728 863 778
E-mail: zaz@gramyztoba.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny - Kontakt z pracodawcą telefoniczny: 728 863 778 lub droga e-mail: zaz@gramyztoba.pl