Numer oferty: StPr/25/0574
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 37-430 Jeżowe 560E, powiat: niżański, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - właściwe przygotowanie mieszanek surowcowych mąk i dodatków
- przestrzeganie ilości i jakości wyprodukowanych wyrobów.
- przestrzeganie terminu ważności używanego do produkcji surowca.
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku, a w szczególności etykietowanie
- wypiekanie pieczywa w piecach.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 23.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 250 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: piekarz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- solidność w wykonywaniu pracy
- rzetelność
- umiejętność współpracy w zespole
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PIEKARNIA GALICYJSKA SP. Z O.O.
NIP: 8652400178
REGON: 180021904
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Masarska 10a, 39-100 Ropczyce, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Jolanta Dolecka
Nr telefonu: 514 462 240
E-mail: dolecka.jolanta@piekarniagalicyjska.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV do pracodawcy dolecka.jolanta@piekarniagalicyjska.pl
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail