Numer oferty: StPr/25/1909
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: ROZTOCZE 14, 20-722 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Organizacja i nadzór pracy personelu kuchennego, planowanie menu oraz dbanie o jakość potraw i surowców. Odpowiadanie za prawidłowy przebieg procesów technologicznych i sanitarnych w kuchni, zgodnie z normam i przepisami. Prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej oraz wprowadzanie nowych potraw i rozwiązań kulinarnych
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 800 PLN
Opis wynagrodzenia: + dodatek funkcyjny (200zł)
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Umiejętność pracy w zespole
- dobra organizacja pracy
Wymagania pożądane
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Poziom wykształcenia: zasadnicze z tytułem mistrza lub średnie zawodowe
Umiejętności: Organizacja i nadzór pracy personelu kuchennego, planowanie menu, praca w zespole
Uprawnienia: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna (wskazane)
Doświadczenie zawodowe: min. 4 lata
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 50 IM. STEFANA KARDYNAŁA WYSZYŃSKIEGO - PRYMASA TYSIĄCLECIA W LUBLINIE
NIP: 7123346030
REGON: 430699458
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ROZTOCZE 14, 20-722 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kamilla Wójcik
Nr telefonu: 81 536 65 36
E-mail: poczta@sp50.lublin.eu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: preferowany kontakt osobisty, telefoniczny lub mailowy
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail