Numer oferty: StPr/25/1655
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 76-038 Dobrzyca 76, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowanie przetworów z warzyw i owoców.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 22.09.2025
Data zakończenia: 31.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 38,00 PLN
Opis wynagrodzenia: za godz.
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: dświadczenie w robieniu przetworów z warzyw i owoców
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "Hortulus" Iwona Bigońska
NIP: 6710005375
REGON: 330054049
Krótki opis działalności gospodarczej: sprzedaż hurtowa i detaliczna kwiatów,roślin
Adres www: hortulus.com.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 76-038 Dobrzyca 76, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Małgorzata Karpińska
Nr telefonu: 660234507
E-mail: biuro@hortulus.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail