Numer oferty: StPr/25/0366
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: OSINÓW DOLNY 50, 74-520 Cedynia, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zarządzanie i motywowanie zespołu kucharzy,
Nadzór nad procesem przygotowania i wydawania potraw,
Kontrola zapasów i zapotrzebowania na produkty,
Dbanie o zachowanie najwyższych standardów jakości i higieny,
Aktywny udział w tworzeniu
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 10 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni,
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- dobra organizacja pracy własnej
- elastyczność w działaniu
- KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : Pasjia do gotowania
[Umiejętność 1] : Doświadczenia na stanowisku szefa kuchni lub kucharza, kreatywności, samodzielności i dobrej organizacji pracy, umiejętności zarządzania zespołem,
[Inne] : Doświadczenie zawodowe mile wdziane od 5-10 lat.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PIOTR SZYMAŃSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: OSINÓW DOLNY 50, 74-520 Cedynia, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: PIOTR SZYMAŃSKI
Nr telefonu: 601676260
E-mail: piotrszymanski.gastro@pol-mark.eu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail