Data dodania: 2025-09-08
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Pracodawca: TOPPING WORK EUROPE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe
Znajomość języków: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Numer oferty: StPr/25/0595
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: TYROLSKA 2g, 58-564 Sosnówka, powiat: karkonoski, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Pracownik gastronomiczny odpowiedzialny za kompleksową obsługę gości w bufecie, która obejmuje przygotowanie i serwowanie potraw oraz napojów, dbanie o czystość i porządek stanowiska bufetowego, a także zarządzanie zapasami i obsługę płatności. Jego kluczowymi zadaniami są również doradzanie gościom w wyborze dań, zapewnienie wysokiej jakości obsługi i budowanie pozytywnego wizerunku lokalu
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: TAK
Data rozpoczęcia: 08.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLN
Zawód: kelner*
Zapewnienie wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Uprawnienia:
- obsługa kelnerska
- Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne
- chęć do pracy, komunikatywność
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 - średnio zaawansowany, w piśmie: A1 - początkujący
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: TOPPING WORK EUROPE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6152057322
REGON: 381065263
Nr KRAZ: 20597
Adres www: topping-work.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Dekoracyjna 3, 65-155 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Denis Atanasow
Nr telefonu: 696762598
E-mail: praca@topping-work.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail