Numer oferty: StPr/25/0698
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Jana Kiepury 45, 64-100 Leszno, powiat: m. Leszno, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1. Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny.
2. Przygotowanie posiłków dla chorych zgodnie z relewem żywnościowym opracowanym przez dietetyka oraz potraw do sprzedaży w stołówce.
3. Dbałość o smak, wygląd i estetykę potraw oraz ich wysoką jakość.
4. Osobiste sprawdzenie smaku potrawy przed jej wydaniem.
5. Dbałość o czystość fizyczną, chemiczną i mikrobiologiczną przygotowywanych potraw, naczyń, urządzeń i sprzętu kuchennego zgodnie z instrukcjami.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 040 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- komunikatywność
- Dobra organizacja pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: WOJEWÓDZKI SZPITAL WIELOSPECJALISTYCZNY IM. DR. JANA JONSTONA W LESZNIE
NIP: 6971598635
REGON: 00031023200000
Krótki opis działalności gospodarczej: Wcześniej - Wojewódzki Szpital Zespolony w Lesznie (do 22.06.2023 r.)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Jana Kiepury 45, 64-100 Leszno, powiat: m. Leszno, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Karol Mulczyński
Nr telefonu: 65 52 53 780
E-mail: ewa.ratajczak@wsw.leszno.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail