Numer oferty: StPr/25/0315
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Działoszyn, powiat: pajęczański, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - współdziałanie z głównym technologiem w tworzeniu nowych produktów
- praca w dziale rozwoju produktów
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 08.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności - przechowalnictwo chłodnicze i technologia żywności mrożonej
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie branżowe, kierunek: Technik technologii żywności
Pozostałe wymagania
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- aktualna książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia
Inne wymagania: Lub wykształcenie wyższe ogólne. Mile widziane znajomość języka angielskiego oraz doświadczenie zawodowe.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Produckaj lodów i innej mrożonej żywności.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: 1 Maja 65, 98-330 Pajęczno, powiat: pajęczański, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Ewelina Markiewicz
Nr telefonu: 343112882
E-mail: emarkiewicz@pajeczno.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV