Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 3 października 2025 (piątek)

Obsługa pieca piekarniczego - Koniuszowa, małopolskie

Data dodania: 2025-09-04
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Pracodawca: Jacek Reimschüssl - Zakład Produkcyjno Handlowy "ANNA"
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Numer oferty: StPr/25/1371

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 33-326 Koniuszowa 167, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obsługa pieca piekarniczego, obsługa chrupczarki. Praca w Koniuszowej w godz. 6.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-6.00. Wymagana książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt tel. 184443952 lub e-mail: zph_barbara@poczta.fm
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 04.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 do 5 800 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto + premia
System wynagradzania: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Zawód: piekarz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Obsługa pieca piekarniczego i maszyn piekarniczych

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Jacek Reimschüssl - Zakład Produkcyjno Handlowy "ANNA"
NIP: 7341037479
REGON: 490610345
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja artykułów spożywczych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 33-326 Koniuszowa 167, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Halina Ligęza
Nr telefonu: 184443952
E-mail: zph_barbara@poczta.fm
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV, książeczka sanepid
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2025-09-04
ostatnia aktualizacja: 2025-09-05
Komentarze
Polityka Prywatności