Numer oferty: StPr/25/0358
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Ciepłownicza 16, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Opracowywanie dokumentacji technologicznej, przeprowadzanie prób technologicznych.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 08.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności - przetwórstwo mięsne
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane doświadczenie w dziale technologii w branży dodatków do żywności, wykształcenie średnie bądź wyższe (technologia żywności, chemia lub pokrewne), znajomość standardów HACCP, ISO22000 oraz IFS lub BRC, zdolności sensoryczne, kreatywność i dyspozycyjność, biegła umiejętność obsługi komputera (MS Excel, MS Word, ERP XL), komunikatywność,dodatkowym atutem będzie biegła znajmość języków obcych.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Sharman Sp. z o.o.
NIP: 8541942433
REGON: 811624282
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Ciepłownicza 16, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 91 5704 806
E-mail: info@sharman.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Prosimy o przesłanie CV, listu motywacyjnego i referencji w ciągu 30 dni od daty publikacji ogłoszenia. Na wysyłanych dokumentach proszę dopisać klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie ,moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. Nr 133, poz. 883), odpowiadamy tylko na wybrane oferty, nadesłanych dokumentów nie zwracamy, zapewniamy dyskrecję.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail