Numer oferty: StPr/25/0699
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: WOLICKA 19, 32-830 Wojnicz, powiat: tarnowski, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: realizacja harmonogramów oraz czynne uczestnictwo w prewencyjnym utrzymaniu ruchu; diagnozowanie, wyszukiwanie, usuwanie usterek i uszkodzeń maszyn w zakresie elektryki / układów sterowania / automatyki, mechaniki; wymiana oprzyrządowania (przezbrojenia maszyn); dokonywanie pomiarów oraz regulacji; współpraca z serwisami zewnętrznymi
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 29.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 do 6 000 PLN
Opis wynagrodzenia: Umowa o pracę - okres próbny -1 miesiąc
Godziny pracy: 5-13, 13-21, 21-5
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: mechanik maszyn i urządzeń przemysłowych
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe techniczne lub mechaniczne - kierunek: mechanika - m.in. mechanik maszyn i urządzeń przemysłowych, mechatronika, elektronika, elektryka, automatyka lub pokrewne; staż pracy 2 lata - mile widziany; uprawnienia energetyczne SEP - eksploatacja - mile widziane; umiejętność diagnozowania problemów w urządzeniach i liniach technologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: GALA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 7382148425
REGON: 36200821900000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: WOLICKA 19, 32-830 Wojnicz, powiat: tarnowski, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Tomasz Wróblewski
Nr telefonu: 882 358 854
E-mail: tomaszwroblewski@piekarniagala.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie + CV
Email: tomaszwroblewski@piekarniagala.pl LUB adamzielinski@piekarniagala.pl
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail