Numer oferty: StPr/25/4345
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Produkcja, przygotowywanie i wydawanie posiłków oraz przygotowywanie cateringów.
Godziny pracy: 8-16.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Data zakończenia: 31.05.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 700 do 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 20)
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, kierunek: technik żywienia/ technik zbiorowego żywienia
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Znajomość kuchni różnych "stron świata", znajomość kuchni cateringowej i lunchowej. Znajomość procedur ITACCP
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Zarządzanie nieruchomościami wykonywanena zlecenie
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Wąwozowa 34, 31-752 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Durda
Nr telefonu: 126868171
E-mail: durda@gupkrakow.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie