Numer oferty: StPr/25/0697
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe ich gospodarowanie; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykańczanie, porcjowanie dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych ; sporządzanie produktów małej gastronomii (pierogi, naleśniki, krokiety); sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego) , a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: chęć dopracy; osoba uczciwa, miła, zdolna do wysiłku
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Prodkcja pieczywa i wyrobów cukierniczych. Organizacja przyjęć gastronomicznych.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Grzegorz Lichoń
Nr telefonu: 183536307
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie + CV