Numer oferty: StPr/25/0687
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Ocena przydatność surowców (mąka pszenna, cukier, tłuszcz, jaja, itd.), Przygotowanie surowców do produkcji; mieszanie surowców (zgodnie z recepturami) w zależności od rodzaju ciast oraz wyrabianie; Przygotowywanie różnego rodzaju nadzień, np. kremów, polew, galaretek, owoców, ponczów; Formowanie i wypiek ciast, ciasteczek, tortów itp.; Przekładanie i nadziewanie różnymi masami , wykańczanie, dekorowanie; Utrzymywanie porządku i czystości na stanowiskach pracy oraz przestrzeganie obowiązujących zasad bhp oraz ppoż
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: Godziny pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: cukiernik*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Cukiernik* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe, pożądane średnie zawodowe; chęć do pracy; osoba miła, uczciwa, zdolna do wysiłku fizycznego; staż pracy w zawodzie - min. 6 miesięcy.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Prodkcja pieczywa i wyrobów cukierniczych. Organizacja przyjęć gastronomicznych.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Maciej Guterch
Nr telefonu: 183536307
E-mail: sekretariat@gorlice.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV