Numer oferty: StPr/25/2093
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: WIENIECKA 27, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Kontrola parametrów produkcyjnych, opracowanie instrukcji technologicznych, nadzór nad prawidłowym prowadzeniem procesów technologicznych, przygotowanie dokumentacji technologicznej.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 29.08.2025
Data zakończenia: 28.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 6 400 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Inżynier technologii żywności
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- znajomość i obsługa komputera
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie wyższe: technologia żywienia, znajomość obsługi komputera, mile widziane doświadczenie i orzeczenie lekarskie do celów sanitarno- epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: KRAJOWA GRUPA SPOŻYWCZA SPÓŁKA AKCYJNA
NIP: 9561040510
REGON: 870363980
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: WIENIECKA 27, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Rydelek-Niedzielska
Nr telefonu: 604-070-315
E-mail: Dorota.Rydelek-Niedzielska@polskie-przetwory.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail