Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 28 września 2025 (niedziela)

Technolog r120/2087-990/25 - Włocławek, kujawsko-pomorskie

Data dodania: 2025-08-28
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Pracodawca: KRAJOWA GRUPA SPOŻYWCZA SPÓŁKA AKCYJNA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)

Numer oferty: StPr/25/2093

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: WIENIECKA 27, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Kontrola parametrów produkcyjnych, opracowanie instrukcji technologicznych, nadzór nad prawidłowym prowadzeniem procesów technologicznych, przygotowanie dokumentacji technologicznej.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 29.08.2025
Data zakończenia: 28.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 6 400 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Inżynier technologii żywności
Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Uprawnienia:
  • znajomość i obsługa komputera

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: wykształcenie wyższe: technologia żywienia, znajomość obsługi komputera, mile widziane doświadczenie i orzeczenie lekarskie do celów sanitarno- epidemiologicznych

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: KRAJOWA GRUPA SPOŻYWCZA SPÓŁKA AKCYJNA
NIP: 9561040510
REGON: 870363980
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: WIENIECKA 27, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Rydelek-Niedzielska
Nr telefonu: 604-070-315
E-mail: Dorota.Rydelek-Niedzielska@polskie-przetwory.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2025-08-28
ostatnia aktualizacja: 2025-09-16
Komentarze
Polityka Prywatności