Numer oferty: StPr/25/09074
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Słowackiego 52/54, 01-629 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - obróbka artykułów spożywczych polegająca na: myciu, obieraniu i rozdrabnianiu (krojeniu, szatkowaniu, dzieleniu na części);
- utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, zmechanizowanego sprzętu gastronomicznego, mebli oraz pomieszczeń kuchennych;
- wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem;
- wydawanie sporządzonych potraw według jadłospisu;
- przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny, wymaganych od osób zatrudnionych przy produkcji;
- przestrzeganie zasad GHP i GMP;
- przestrzeganie obowiązujących procedur Planu Higieny, HACCP.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- współpraca z ludźmi, dyscyplina i sumienność w pracy. dokładnośc
- badania sanepidowskie
- doświadczenie w branzy gastronomicznej
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania związane ze stanowiskiem:
- wykształcenie: zawodowe lub średnie;
- doświadczenie zawodowe: 2 lata;
- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych;
Umiejętności:
- umiejętności zawodowe: umiejętność pracy w zespole, sumienność i dobra organizacja pracy;
- łatwość przyswajania nowych zagadnień;
- dyspozycyjność;
Dodatkowym atutem będzie:
- doświadczenie w pracy na pokrewnym stanowisku;
- aktywne prawo jazdy kat. B;
Wymagane dokumenty:
- CV,
- kopie dokumentów potwierdzających spełnienie wymagań;
- zgoda na przetwarzanie danych osobowych podanych dobrowolnie przez osobę ubiegającą się o zatrudnienie w dokumentach złożonych na potrzeby procesu rekrutacyjnego (tj. danych innych niż określone w art. 221 § 1 oraz § 4 Kodeksu pracy);
- kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie;
Termin składania ofert: 19.09.2025 r.
Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do: 23.09.2025 r.
Planowany termin zatrudnienia: 01.10.2025 r.
Komplet dokumentów w zamkniętej kopercie należy złożyć w Kancelarii ogólnej APoż lub przesłać na adres: Akademia Pożarnicza ul. Słowackiego 52/54, 01-629 Warszawa. Niezależnie od sposobu dostarczenia dokumentów na kopercie należy dopisać: oferta pracy pomoc kuchenna (decyduje data wpływu i zarejestrowania, a nie data stempla pocztowego)
bądź przesłać w formie elektronicznej na adres mailowy Działu Kadr: kariera@apoz.edu.pl w tytule wiadomości proszę wpisać: oferta pracy pomoc kuchenna
Dokumenty złożone po terminie nie będą brane pod uwagę.
Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami, którzy zostaną powiadomieni o terminie i sposobie przeprowadzenia dalszego postępowania kwalifikacyjnego.
Nadesłanych dokumentów nie zwracamy (dane osobowe będą przechowywane do zakończenia procesu naboru, po tym czasie oferty zostaną komisyjnie zniszczone).
Rozstrzygnięcie konkursu nie skutkuje nawiązaniem stosunku pracy.
Decyzję o zatrudnieniu podejmuje Rektor-Komendant APoż.
Rektor-Komendant APoż zastrzega sobie prawo do zamknięcia konkursu bez rozstrzygnięcia.
Kontakt: e-mail: kariera@apoz.edu.pl
Praca w godzinach: 06:00 - 14:00;
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Akademia Pożarnicza
NIP: 1180035927
REGON: 000173410
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Słowackiego 52/54, 01-629 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: kariera@apoz.edu.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: - CV,
- kopie dokumentów potwierdzających spełnienie wymagań;
- zgoda na przetwarzanie danych osobowych podanych dobrowolnie przez osobę ubiegającą się o zatrudnienie w dokumentach złożonych na potrzeby procesu rekrutacyjnego (tj. danych innych niż określone w art. 221 § 1 oraz § 4 Kodeksu pracy);
- kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie;
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail