Data dodania: 2025-08-25
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: ISK IZABELA ZIELSKA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe
Znajomość języków: polski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/25/09043
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Postępu 5/7, 02-676 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wykonywanie zleconych prac w zakresie mycia naczyń i sprzętów kuchennych, rozstawiania sprzętów kuchennych, sprzątania sal szkoleniowych i eventowych.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 25.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 31,84 PLN
Opis wynagrodzenia: Stawka: 31,84 zł/h brutto. Wykonywanie prac zleconych bez nadzoru pracodawcy w czasie ustalonym przez pracownika.
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
- doświadczenie zawodowe: 6 miesięcy;
- podstawowa znajomość języka polskiego.
Elastyczne godziny pracy, głównie w weekendy. W tygodniu - w czasie ustalonym przez pracownika. W sumie: 20-40h/tyg.
Kontakt: e-mail: praca@instytut-sztukikulinarnej.pl; tel. 730 774 710
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ISK IZABELA ZIELSKA
NIP: 1132744548
REGON: 146452921
Adres www: www.instytut-sztuki-kulinarnej.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Postępu 5/7, 02-676 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 730 774 710
E-mail: praca@instytut-sztukikulinarnej.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail