Numer oferty: StPr/25/2767
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: MARSZ. JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 25, 50-044 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1. Odbiór z magazynu produktów, towarów pobranych przez kucharkę i przeniesienie do kuchni.
2. Obróbka artykułów spożywczych, m.in.:
a) mycie, obieranie jarzyn i ziemniaków.
b) pomoc przy porcjowaniu mięsa oraz przygotowaniu obiadu, itp.
3. Utrzymywanie czystości naczyń sprzętu i mebli (obsługa zmywarki wg ustalonego porządku).
4. Dyżur w stołówce przy wydawaniu obiadów wg ustalonego porządku.
5. Mycie pomieszczeń kuchennych, stołówki i przyległych korytarzy.
6. Wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharkę, praca pod jej nadzorem.
Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 7:30-15:30.
Oferta dostępna w sali G.
Kontakt z pracodawcą - tel.: 603 151 514, e-mail: administracja@lowiecka.wroclaw.pl
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Data zakończenia: 30.06.2026
Wynagrodzenie brutto: 5 000 PLN
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- gotowanie
- komunikacja i współpraca w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie: podstawowe,
staż pracy: rok,
umiejętność gotowania,
komunikacja i współpraca w zespole,
badania SANEPID
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Ogólnokształcąca Szkoła Muzyczna I i II st. im. Karola Szymanowskiego we Wrocławiu
NIP: 8981767282
REGON: 000277322
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: MARSZ. JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 25, 50-044 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Weronika Oborska
Nr telefonu: 603 151 514
E-mail: administracja@lowiecka.wroclaw.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail