Numer oferty: StPr/25/2633
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Lechicka 5, 90-350 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Jesteśmy innowacyjną spółką B+R rozwijamy się i dlatego poszukujemy
osoby do udziału w projekcie badawczym.
- poszukuje osoby na stanowisko: specjalista technolog - do projektu VEGEPRO B+R
Zadania :
- Wykonywanie badań (z zakresu produkcji żywności ze szczególnym uwzględnieniem; ekstruzji, fermentacji i filtracji )
- Praca nad opracowanie procesu technologicznego produkcji oraz procedur produkcyjnych.
- Obsługa aparatury badawczej i prowadzenie wewnętrznej bazy danych
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Obsługa wózków jezdniowych podnośnikowych z mechanicznym napędem podnoszenia z wysięgnikiem oraz wózków jezdniowych podnośnikowych z mechanicznym napędem podnoszenia z osobą obsługującą podnoszoną wraz z ładunkiem
- obsługa komputera MS Ofice
- biegła obsługa komputera i obsługa internetu
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
- Praktyczna znajomość podstawowych technik laboratoryjnych;
- Doświadczenie na stanowisku pracy,
-Obsługa komputera, znajomość pakietu MS Office;
Oczekiwania:
- Umiejętność pracy zespołowej i indywidualnej;
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Bioceum P.S.A.
NIP: 6842663997
REGON: 521009124
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 38-460 Dobieszyn 58, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Stanisław Franczak
E-mail: ceo@bioceum.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail