Numer oferty: StPr/25/0504
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 11-100 Lidzbark Warmiński, powiat: lidzbarski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: odpowiadanie na konserwację oraz wykonywanie bieżących napraw w restauracji i wokół niej, usuwanie awarii, dbanie o sprawność sprzętów i dobry stan budynku, od czasu do czasu pomaganie przy rozładowywaniu dostaw, a także dbanie o czystość magazynów
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 0.5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 29,00 PLN
Opis wynagrodzenia: + 20 % stawki za pracę w godzinach nocnych 23:00-7:00
Benefity:
Ekstra zniżki pracownicze (skorzystasz z nich w czasie pracy)
Karta rabatowa do wykorzystania w sieci restauracji McDonald's w całej Polsce
Możliwość nabycia kart sportowych Medicover Sport dla Ciebie i Twoich bliskich na preferencyjnych warunkach pracodawcy
Grafik dostosowany do Twoich potrzeb
Praca w miejscu gdzie się ceni atmosferę i wzajemne relacje
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: konserwator budynków i stanu technicznego pomieszczeń
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Pozostałe wymagania
Wykształcenie:
Inne wymagania: otwartość i chęć uczenia się, sumienność i zaangażowanie w wykonywaną pracę, umiejętność pracy w zespole, dyspozycyjność, mile widziane uprawnienia na elektryczny wózek widłowy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Marcin Kamiński
NIP: 7542779147
REGON: 021297506
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Krawiecka 3/60, 50-148 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marcin Kamiński
Nr telefonu: 694473173
E-mail: pl-00667mgr@pl.mcd.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Aplikację z podaniem nazwy stanowiska należy wysłać na adres e-mail: pl-00667mgr@pl.mcd.com
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail