Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 31 grudnia 2025 (środa)

Brygadzista produkcji - przetwórstwo rybne - Władysławowo, pomorskie

Data dodania: 2025-08-21
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Pracodawca: Szkuner Sp. z o.o.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Numer oferty: StPr/25/0568

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Portowa 22, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zakres obowiązków:
• Organizacja i nadzór nad pracą zespołu pracowników produkcji
• Kontrola realizacji planów produkcyjnych i terminowości zleceń
• Zapewnienie przestrzegania zasad BHP, higieny pracy oraz standardów jakości (HACCP, itp.)
• Współpraca z działem handlowym, utrzymania ruchu oraz jakością
• Wdrażanie nowych pracowników oraz prowadzenie bieżących szkoleń
• Reagowanie na nieprawidłowości w procesie produkcyjnym
• Sporządzanie raportów i dokumentacji produkcyjnej
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: przetwórca ryb*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe
Uprawnienia:
  • komunikatywność, otwartość, umiejętność pracy w zespole
  • doświadczenie na stanowisku
  • Kierowanie zespołem produkcyjnym

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: [Umiejętność 2] : ZNAJOMOŚĆ PROCESÓW PRODUKCYJNYCH I WYMAGAŃ SANITARNYCH W ZAKŁADACH SPOŻYWCZYCH
[Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ SYSTEMÓW HACCP/IFS/BRC
[Inne] : Wymagania:
• Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane przetwórstwo rybne)
• Umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy
• Znajomość procesów produkcyjnych i wymagań sanitarnych w zakładach spożywczych
• Dyspozycyjność do pracy zmianowej
• Umiejętność pracy pod presją czasu i rozwiązywania problemów
• Mile widziane: znajomość systemów HACCP/IFS/BRC

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Szkuner Sp. z o.o.
NIP: 5870200518
REGON: 000144414
Krótki opis działalności gospodarczej: przetwórstwo rybne oraz stocznia remontowa
Adres www: szkuner.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Portowa 22, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: ALEKSANDRA KRAMPICHOWSKA
Nr telefonu: 512 728 301
E-mail: SZKUNER@SZKUNER.PL
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2025-08-21
ostatnia aktualizacja: 2025-09-19
Komentarze
Polityka Prywatności