Numer oferty: StPr/25/0494
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 37-400 Nowosielec 176, powiat: niżański, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1. Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji.
2. Zarządzanie zapisami składników oraz kontrola jakości produktów.
3. Utrzymywanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz kuchni.
4. Współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego i obsługą restauracji.
5. Planowanie i tworzenie nowych przepisów oraz udoskonalanie obecnych dań.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
- umiejętność pracy w zespole
- gotowanie
- Praca w kuchni
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 1] : dobra znajomość kuchni polskiej
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: RESTAURACJA PODKOWA Kazimiera Kowal
NIP: 8651203553
REGON: 180946364
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 37-400 Nowosielec 176, powiat: niżański, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kazimiera Kowal
Nr telefonu: 698860812
E-mail: bar.podkowa@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail