Numer oferty: StPr/25/08678
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Dorycka 1, 01-947 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - mycie i obieranie warzyw i owoców;
- krojenie warzyw i owoców, przygotowywanie surówek, deserów, kanapek;
- pomoc w przygotowywaniu dań głównych pod nadzorem kucharza;
Utrzymanie czystości:
- sprzątanie pomieszceń kuchennych i zaplecza kuchennego;
- mycie naczyń, czyszczenie blatów roboczych, sprzętów kuchennych, dbanie o porządek na stanowisku pracy;
Dbanie o sprzęt:
- utrzymywanie w czystości i w dobrym stanie sprzętu kuchennego, zgłaszanie ewentualnych usterek;
Przestrzeganie zasad:
- zasady BHP (bezpieczeństwo i higiena pracy) oraz PPOŻ (przepisy przeciwpożarowe), a także regulaminu pracy placówki.
- Współpraca z kucharzem, intendentem, a także innymi pracownikami kuchni i przedszkola;
Dodatkowe zadania:
- w zależności od potrzeb przedszkola, pomoc kuchenna może być zaangażowana w inne prace zlecone przez dyrektora, np. przygotowywanie posiłków dla dzieci z alergiami, dbanie o zapasy, czy pomoc przy wydawaniu posiłków;
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Data zakończenia: 31.08.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: + Premia w wysokości 20%
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Gastronomia
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe;
- kierunek/specjalność: gastronomia;
- doświadczenie zawodowe: co najmniej 12 miesięcy;
- komunikatywna znajomość języka polskiego;
- badania na nosicielstwo;
Kontakt: Osobisty;
Praca w godzinach: 06:30-14:30;
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PRZEDSZKOLE NR 39 "POD TOPOLAMI"
NIP: 1180794432
REGON: 012047038
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Dorycka 1, 01-947 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście