Numer oferty: StPr/25/0891
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przyrządzanie i wydawanie posiłków, sporządzanie jadłospisów, wykonywanie prób pokarmowych zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP), dobrej praktyki produkcyjnej (GMP), oraz zasad HACCP.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Data zakończenia: 31.08.2026
Wynagrodzenie brutto: 4 740 PLN
Opis wynagrodzenia: + dodatek stażowy.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie średnie - technik technologii żywności, prawo jazdy kat.B, ważna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, obowiązkowość, pomysłowość przy sporządzaniu jadłospisów we współpracy z intendentem, pasja do gotowania.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Działalność wspomagająca edukację - trudnej młodzieży.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Słowiańska 19, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Magdalena Szczepaniak
Nr telefonu: 774489955
E-mail: m.szczepaniak@nysa.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV