Numer oferty: StPr/25/2603
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Borowska 213, 50-556 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym,
- Porcjowanie i pakowanie gotowych potraw,
- Dbanie o produkty oraz o powierzony sprzęt,
- Przestrzeganie przepisów BHP i HACCAP,
- Dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych
- Obsługa i konserwacja sprzętu kuchennego
- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,
Praca w godz.: 6:00-14:00.
Oferta dostępna w sali G.
Kontakt z pracodawcą - e-mail: rekrutacja@usk.pl
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 08.08.2025
Wynagrodzenie brutto: 6 900 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie: minimum zasadnicze zawodowe w kierunku kucharz,
staż pracy: mile widziane doświadczenie w pracy w gastronomii,
ważne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych,
umiejętność pracy w zespole,
dokładność, rzetelność i bardzo dobra organizacja czasu pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu
NIP: 8981816856
REGON: 000289012
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Borowska 213, 50-556 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
E-mail: rekrutacja@usk.wroc.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail