Numer oferty: StPr/25/0441
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Nadwiślańska 1, 27-620 Dwikozy, powiat: sandomierski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - obsługa i konserwacja urządzeń przemysłu spożywczego
- nadzór nad procesem produkcji oraz prawidłową pracą urządzeń i instalacji technologicznych
- zapewnienie przyjętych wskaźników produkcyjnych oraz doskonalenia procesów produkcji w celu zwiększenia efektywności oraz wydajności
- praca 3 zmianowa w godz: 6.00-14.00/14.00-22.00/ 22.00-6.00
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 06.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLN
Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie: 30,50 brutto/godzina
Zawód: pracownik produkcji
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Zawody:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Uprawnienia:
Inne wymagania: - zaangażowanie, dyspozycyjność, predyspozycje techniczne
- mile widziane uprawnienia do obsługi wózka widłowego
- mile widziane doświadczenie w branży produkcji spożywczej
Pracodawca oferuje:
- stabilne miejsce pracy w prężnie rozwijającej się firmie
- zatrudnienie na umowę o pracę
- możliwość podnoszenia kwalifikacji ( kursy, szkolenia)
- możliwość przystąpienia do ubezpieczenia na życie
- premie świąteczne
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZAKŁADY PRZEMYSŁU OWOCOWO-WARZYWNEGO "DWIKOZY" SPÓŁKA AKCYJNA
NIP: 8641002474
REGON: 83021671400000
Krótki opis działalności gospodarczej: przetwórstwo owoców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Nadwiślańska 1, 27-620 Dwikozy, powiat: sandomierski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Małgorzata Bęczkowska
Nr telefonu: 15 8311-501
E-mail: sekretariat@dwikozy.zpow.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt z pracodawcą:
- tel: 15 8311-501
- e-mail: sekretariat@dwikozy.zpow.pl
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail