Numer oferty: StPr/25/0675
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Rydygiera 1, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Pobieranie produktów z magazynów żywnościowych, sporządzanie i gotowanie potraw wg jadłospisów na oddziały i stołówkę pracowniczą, ekspedycja gotowych potraw na oddziały.
Praca na cały etat od 01.09.2025 r., dwie zmiany: 6-14, 10-18, pierwsza umowa na okres próbny 3 m-ce, wynagrodzenie na okresie próbnym 4666,00 zł brutto.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 05.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe
- zasadnicze branżowe
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie min. zawodowe, mile widziane kierunkowe kucharz, książeczka sanepidowska, doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku mile widziane.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SZPITAL SPECJALISTYCZNY W PILE IM. STANISŁAWA STASZICA
NIP: 7642088098
REGON: 001261820
Adres www: www.szpitalpila.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Rydygiera 1, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Elżbieta Iwachów
Nr telefonu: 6721006270
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: b/i
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon