Numer oferty: StPr/25/0806
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Dąbrowa Puzdrowska, powiat: kartuski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asorstymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.08.2025
Data zakończenia: 30.04.2026
Wynagrodzenie brutto: 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Pracowitość, dokładność
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Firma prowadzi działalność ogólnobudowlaną
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Mściwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Alicja Woźniak-Szweda
Nr telefonu: 586940939
E-mail: a.szweda@kartuzy.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie