Numer oferty: StPr/25/2029
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obsługa bufetu, przygotowanie bufetu, przygotowywanie surówek, deserów, napojów; Praca w godzinach pomiędzy 7-18. 2 miejsca pracy: Plac Cyryla Ratajskiego 10, Os. Piastowskie 78
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 30.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: wydawca posiłków / bufetowy
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- umiejętność pracy w zespole
- doświadczenie zawodowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Dobry kontakt z klientem, mile widziane: wykształcenie średnie, umiejętność obsługi kasy fiskalnej, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Praca także w weekendy i święta.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
NIP: 7770000494
REGON: 000785277
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Iwona Pankowska
Nr telefonu: 691-888-017
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: kontakt telefoniczny, Godziny : 8-14