Data dodania: 2025-07-30
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: 2 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Znajomość języków: polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/25/08269
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Marsa 110, 04-470 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - obsługa dostawców oraz odbiorców;
- dbanie o porządek i wyposażenie magazynów;
- współpraca z innymi magazynami 2.RBLog;
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Data zakończenia: 30.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 670 PLN
Opis wynagrodzenia: + premia w wysokości 10%;
+ wysługa lat;
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: magazynier
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Magazynier (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
- wykształcenie: średnie ogólnokształcące;
- doświadczenie zawodowe: co najmniej 1 rok;
- umiejętność pracy w zespole;
- samodzielność w działaniu;
- dyspozycyjność;
- komunikatywna znajomość języka polskiego;
Kontakt: i.czerwonka@ron.mil.pl
Praca w godzinach: pn-czw: 7:00 - 15:30 oraz pt 7:00 do 13:00
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: 2 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA
NIP: 9522099597
REGON: 142665904
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Marsa 110, 04-470 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: i.czerwonka@ron.mil.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail