Numer oferty: StPr/25/0346
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Plac Królowej Jadwigi 2/19, 56-500 Syców, powiat: oleśnicki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: -przygotowywanie dań dla klientów restauracji,
-współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni,
-właściwe gospodarowanie środkami spożywczymi,
-sprawdzanie świeżości używanych produktów,
-dbanie o estetykę przygotowywanych potraw,
-sprawne przygotowywanie zamówionych potraw.
Po okresie próbnym, zatrudnienie.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.08.2025
Data zakończenia: 30.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: zł brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: EXPRES-BAR S.C. GODLEWSKI WITOLD, ŁOKCEWICZ KAMILA
NIP: 9111991553
REGON: 021444611
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Plac Królowej Jadwigi 2/19, 56-500 Syców, powiat: oleśnicki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kamila Łokcewicz
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: preferowane wykształcenie gastronomiczne lub ukończony kurs gastronomiczny,
doświadczenie mni. 3 lata,
znajomość różnych technik przygotowywania potraw,
umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego,
znajomość zasad przechowywania zywności,
umiejętność komponowania menu, doboru składników,
dbałość o estetykę potraw,
odporność na stres,
znajomość zasad higieny.
Sposób przekazania dokumentów: Godziny : 8-15