Numer oferty: StPr/25/08230
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 10A, 03-982 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, tj. mycie, obieranie, czyszczenie;
- odpowiednie zabezpieczenie produktów przed i podczas obróbki;
- oszczędne gospodarowanie wydanymi produktami;
- rozdrabnianie warzyw i owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji korzystania z maszyn gastronomicznych;
- przygotowywanie potraw zgodnie z sugestiami kucharki i kierownika gospodarczego;
- przestrzeganie receptur przygotowywania posiłków;
- dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków;
- pomoc przy porcjowaniu posiłków;
- pomoc przy wydawaniu posiłków o wyznaczonych godzinach;
- przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z przepisami;
- uczestniczenie w zakupach;
- przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno-sanitarnych i przepisów BHP, PPOŻ.;
- dbałość o stan wykorzystywania sprzętu i narzędzi;
- przestrzeganie czystości sprzętu kuchennego, narzędzi oraz mycie naczyń;
- sprzątanie pomieszczeń kuchennych, magazynu i obieralni;
- natychmiastowe zgłaszanie kucharce i kierownikowi gospodarczemu wszystkich usterek i nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia i bezpieczeństwa,
- przestrzeganie właściwego wyglądu osobistego podczas pracy, stosowanie odzieży ochronnej;
- doraźne zastępowanie kucharki w przypadku jej nieobecności,
- dbanie o czystość i higienę miejsca pracy;
- dbanie o czystość i higienę pomieszczeń kuchennych oraz toalety i prysznica znajdujących się w pionie kuchennym;
- w czasie wakacji praca wg ustalonego harmonogramu;
- wykonywanie innych poleceń dyrektora i kierownika gospodarczego.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Data zakończenia: 31.08.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 668 PLN
Opis wynagrodzenia: + premia uznaniowa + wysługa lat
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Co najmniej 1 miesiąc doświadczenia zawodowego; znajomość Kodeksu Pracy, książeczka Sanepidu, zaświadczenie o niekaralności, znajomość zasad BHP. Komunikatywna znajomość języka polskiego.
Praca w godz. 7:00-15:00.
Zgłoszenia: e-mail: p380@eduwarszawa.pl
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Przedszkole nr 380 "Promyk Gocławia"
NIP: 1131852566
REGON: 013005906
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 10A, 03-982 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: p380@eduwarszawa.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail