Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 31 sierpnia 2025 (niedziela)

Wędzarz-wędliniarz - Godziszka, śląskie

Data dodania: 2025-07-29
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Pracodawca: ZAKŁAD MIĘSNY GODZISZKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Numer oferty: StPr/25/0954

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: BESKIDZKA 222, 43-376 Godziszka, powiat: bielski, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca przy produkcji i wyrobie wędlin, wędzenie.

Umowa o pracę na okres próbny 3 miesięcy z możliwością przedłużenia. System jednozmianowy w godz.: 8.00-16.00 od pn. do pt.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 38,00 PLN
Opis wynagrodzenia: 38 zł brutto/h
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: wędzarz
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe

Wymagania pożądane

Uprawnienia:
  • książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wykształcenie zasadnicze zawodowe - kierunek bez znaczenia. Wymagane min. 3-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku, umiejętność obsługi komór wędzarniczo-parzelniczych.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ZAKŁAD MIĘSNY GODZISZKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
NIP: 9372677040
REGON: 36299622300000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: BESKIDZKA 222, 43-376 Godziszka, powiat: bielski, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Aleksandra Zarewa
Nr telefonu: 33 8177283
E-mail: ksiegowosc@masarnia.info.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV na adres e-mail, kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

opublikowano: 2025-07-29
ostatnia aktualizacja: 2025-08-05
Komentarze
Polityka Prywatności