Data dodania: 2025-07-28
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: "SPOŁEM" WARSZAWSKA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW "ŻOLIBORZ"
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Znajomość języków: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/25/08199
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Władysława Broniewskiego 65, 01-865 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Prace pomocnicze przy produkcji pieczywa.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 01.08.2025
Data zakończenia: 01.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 32,00 PLN
Opis wynagrodzenia: Po zakończniu umowy możliwość dłuższej współperacy.
Zawód: pomocnik piekarza
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pomocnik piekarza (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe;
- doświadczenie zawodowe: co najmniej 6 miesięcy;
- wymagane orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych;
- komunikatywna znajomość języka polskiego;
Kontakt: Tel. 22 560 01 16 oraz e-mail: r.wyszkowska@spolemzoliborz.pl
Praca w godzinach: 21:00 - 5:00, 02:00 - 10:00
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "SPOŁEM" WARSZAWSKA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW "ŻOLIBORZ"
NIP: 5250010539
REGON: 000880290
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Władysława Broniewskiego 65, 01-865 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 22 560 01 16
E-mail: r.wyszkowska@spolemzoliborz.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail