Numer oferty: StPr/25/1637
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: - zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności,
- zamawianie i magazynowanie surowców do produkcji,
- obsługa maszyn i urządzeń potrzebnych do produkcji wyrobów cukierniczych,
- dekoracja tortów i ciast,
- utrzymywanie czystości w cukierni
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 28.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: godz. pracy: 6-14, 22-6
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: cukiernik*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: umiejętności: zmysł artystyczny, umiejętności manualne, dokładność, terminowosć, wysoka kultura osobista
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Albert
Nr telefonu: 422516592
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie