Numer oferty: StPr/25/3606
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Fatimska 41A, 31-831 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: • Obsługa klientów restauracji zgodnie z najwyższymi standardami
• Przyjmowanie zamówień i doradzanie w wyborze dań
• Serwowanie potraw i napojów
• Utrzymywanie czystości stanowiska pracy
• Współpraca z kuchnią i resztą zespołu
Nasze wymagania:
• Doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane
• Umiejętność pracy pod presją czasu
• Znajomość zasad savoir-vivre
• Pozytywne nastawienie i wysoka kultura osobista
• Umiejętność pracy w zespole
• Badania lekarskie
dla celów sanitarno-epidemiologicznych
* brak karalności za przestępstwa na tle sexualnym - ustawa kamilkowa
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 28.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLN
Opis wynagrodzenia: [Praca na czas określony] : 1 rok
Zawód: kelner*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Kelner
- komunikacja i praca w zespole
- aktualne badania sanepidowskie
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 1] : niekaralność na tle sexualnym - ustawa kamilkowa
[Inne] : Atrakcyjne wynagrodzenie;
· Karta Multisport;
· Pracę w zgranym i sympatycznym zespole;
· Stabilne
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
Wymagane:
Doświadczenie na podobnym stanowisku- mile widziane
Chęć do pracy i zaangażowanie
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PUHiT Kraków Sp. z o.o.
NIP: 6750002302
REGON: 00006314700000
Krótki opis działalności gospodarczej: Turystyka
REG. 000063147
Adres www: puhit.com.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Fatimska 41A, 31-831 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kacper Rosa
E-mail: kariera@puhit.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: .
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail