Numer oferty: StPr/25/1406
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 76-270 Lędowo-Osiedle 1N, powiat: słupski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: opracowywać w systemie dekadowym jadłospisów; planować w oparciu o receptury potraw zawarte w kartotekach; okresowo nadzorować proces wytwarzania i przyrządzania posiłków; uczestniczyć w radach konsumentów; planować i realizować plany zakupów żywności; przestrzegać należytego limitu finansowego na żywienie; ujmować w jadłospisach środki zaopatrzenia żywnościowego przewidzianych do rotacji; uczestniczyć w szkoleniach specjalistycznych; brać udział w przygotowaniu dokumentacji do postępowań przetargowych i aneksów.
Godzina zakończenia pracy: 15:30
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 400 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali technicy technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Dietetyk
- doświadczenie w pracy w zespole
- biegła obsługa komputera z obsługą internetu
- obsługa komputera MS Office
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane posiadanie uprawnień w zawodzie technolog żywności- bez uprawnień technologa dokumentów aplikacyjnych nie składać;
2 lata na stanowisku technologa żywienia; mile widziane wykształcenie wyższe;
Umiejętność: kreatywność, koncepcyjne myślenie, dyspozycyjność.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: 6 Wojskowy Oddział Gospodarczy
NIP: 8393043908
REGON: 220515410
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 76-270 Lędowo-Osiedle 1N, powiat: słupski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: WALDEMAR SZALA
Nr telefonu: 261231190, 261231687
E-mail: 6wog.komenda@ron.mil.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: potrzebne dokumenty: wniosek o przyjęcie do pracy w procesie rekrutacji; oświadczenie o pełnej zdolności do czynności prawnych; RODO; kwestionariusz osoby ubiegającej się o przyjęcie do pracy; kopia uprawnień technologa żywienia; kopia świadectwa lub dyplomu.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail