Numer oferty: StPr/25/0576
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: SPORTOWA 6, 64-500 Szamotuły, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw zgodnie z kartą menu i recepturami,
- dbanie o jakość i świeżość składników,
- utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,
współpraca z pozostałymi członkami zespołu,
- opracowywanie nowych dań.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 01.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLN
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności
- książeczka sanitarno-epidemiologiczna
- kreatywność i dbałość o szczegóły
- Umiejętność pracy w zespole
- doświadczenie w pracy jako kucharz - mile widziane w restauracji hotelowej
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - doświadczenie zawodowe min. 3 lata po osiągnięciu tytułu czeladnika,
- na początek oferowana jest umowa zlecenie (30,50 zł/h) z możliwością przejści ana umowe o pracę (6000 - 10000 zł/miesięcznie),
- wymagana książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych,
- miejsce wykonywania pracy: Hotel Maraton, ul. Sportowa 6, 64-500 Szamotuły
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZAKŁAD GOSPODARKI KOMUNALNEJ W SZAMOTUŁACH SP. Z O.O.
NIP: 7872081332
REGON: 301298601
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: SPORTOWA 6, 64-500 Szamotuły, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Paweł Sadowski
Nr telefonu: 884004270
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon