Numer oferty: StPr/25/1046
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Sadowa 2, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Dbanie o wdrożenie i przestrzeganie zasad oraz stosowanie dobrej praktyki higienicznej i systemu HACCP, uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przyrządzanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, obróbka wstępna warzyw , owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków ( mycie, obieranie, czyszczenie), codzienne zmywanie naczyń, garnków i sprzętów kuchennych, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno- sanitarnych, BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy, wykonywanie innych czynności zleconych przez kucharkę, intendenta i dyrektora związanych z organizacją pracy szkoły.
Jedna zmiana, godziny pracy do ustalena.
składanie CV na maila: kier_gosp@sp16.elblag.pl, rozmowy będą odbywać się po 18 sierpnia po zgromadzeniu nadesłanych CV
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLN
Opis wynagrodzenia: + dodatek stażowy
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Szkoła Podstawowa nr 16 w Elblagu
NIP: 5782062100
REGON: 000212073
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Sadowa 2, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Sylwia Sparzak
Nr telefonu: 556258630
E-mail: kier_gosp@sp16.elblag.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: składanie CV na maila: kier_gosp@sp16.elblag.pl, rozmowy będą odbywać się po 18 sierpnia po zgromadzeniu nadesłanych CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail