Numer oferty: StPr/25/1339
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obowiązki:
• przygotowywanie próbek wyrobów mięsnych typu convenience food
• przeprowadzanie testów nowych produktów
• zlecanie badań laboratoryjnych próbek zgodnie z wymogami
• współtworzenie kalkulacji produktowych
• współpraca przy tworzeniu receptur
• opracowywanie, aktualizacja oraz nadzór nad specyfikacjami produktów / prób
• definiowanie, analiza procesów produkcyjnych
• wdrażanie nowych produktów do produkcji
• udział w testach liniowych pierwszych produktów
• analiza i optymalizacja przepływu materiału minimalizacja nieefektywności
• optymalizacja wykorzystania czasu pracy pracowników, maszyn, surowca
• opracowywanie informacji niezbędnych na opakowanie / etykietę produktu
• opracowywanie QAS oraz kart technologicznych
• szkolenia dotyczące wybranych procesów produkcji
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 18.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- Obsługa MS Excel- poziom zaawansowany
- książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
- obsługa komputera MS Office
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : w prowadzeniu projektów technologicznych z zakresu receptur nowych produktów lub wdrażania nowych produktów; orientacji na jakość – dokładności
[Umiejętność 1] : wykształcenie wyższe kierunkowe ( technologia żywności, technologia spożywcza); minimum 3 lata doświadczenia w technologii żywności; doświadczenie
[Inne] : Oferujemy:
• pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Grupie KPF Food
• przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy
• umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie
• niezbędne narzędzia pracy
• dla Kandydatów gotowych do relokacji oferujemy pomoc w znalezieniu i wynajmie mieszkania na preferencyjnych warunkach
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: KPS FOOD SP. Z O. O.
NIP: 7962968760
REGON: 362104727
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Stępień
Nr telefonu: 722 220 055
E-mail: d.stepien@kpspionki.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail