Numer oferty: StPr/25/0853
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygiotowywanie posiłków róznymi technikami i metodami, przygotowywanie napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobuieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; posługiwanie się narzedziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, połproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór miesa różnych zwierząt.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 18.07.2025
Data zakończenia: 18.07.2027
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: doswiadczenie w branży gastronomicznej min. 3 mies.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Sienkiewicza 6, 57-500 Bystrzyca Kłodzka, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Szkwarek
Nr telefonu: 748116053
E-mail: a.szkwarek@klodzko.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie