Numer oferty: StPr/25/1355
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Szczecińska 94, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Nauczyciel przedmiotów zawodowych - technologia żywności w Społecznym Technikum w Słupsku.
Wymiar czasu pracy: 22/22
Okres zatrudnienia: rok szkolny 2025/2026
System i rozkład czasu pracy oraz godziny pracy: wg planu lekcji
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Data zakończenia: 31.08.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: nauczyciel praktycznej nauki zawodu
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: umiejętności: przygotowanie pedagogiczne
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŁECZNYCH W SŁUPSKU; II SPOŁECZNA SZKOŁA PODSTAWOWA W SŁUPSKU; SPOŁECZNE LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE SŁUPSKU; SPOŁECZNE TECHNIKUM W SŁUPSKU; mgr Paweł Krawiec 76-200 Słupsk, ul.Szczecińska
NIP: 8392084182
REGON: 770801169
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Szczecińska 94, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: PAWEŁ KRAWIEC
Nr telefonu: (59) 8010031
E-mail: dyrekcjazss@wp.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail