Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 31 lipca 2025 (czwartek)

Kontroler jakości - Białka, małopolskie

Data dodania: 2025-07-15
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Pracodawca: FABIOS SPÓŁKA AKCYJNA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe

Numer oferty: StPr/25/0565

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 34-220 Białka 556, powiat: suski, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Kontrola jakości wyrobów na poszczególnych etapach produkcji
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 900 PLN
Opis wynagrodzenia: (zależne od doświadczenia i umiejętności)
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: inż. produkcji, chemia, biologia lub pokrewne
Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe: mile widziane na podobnym stanowisku
Umiejętności: praca w zespole, analityczne myślenie
Praca w czterobrygadowym rozkładzie czasu pracy.

I umowa na okres próbny, potem na czas określony (docelowo umowa na czas nieokreślony).
Miejsce wykonywania pracy: Białka

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: FABIOS SPÓŁKA AKCYJNA
NIP: 5520100851
REGON: 000568166
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja osłonek do mięsa
Adres www: www.fabios.com.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 34-220 Białka 556, powiat: suski, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Joanna Knapik
E-mail: praca@fabios.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: złożenie pisemnej aplikacji (CV)
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail

opublikowano: 2025-07-15
ostatnia aktualizacja: 2025-07-22
Komentarze
Polityka Prywatności