Numer oferty: StPr/25/0540
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji potraw z magazynu; Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw; Porcjowanie i wydawanie potraw; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 17.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; staż pracy - 4 m-ce; uczciwość; chęć do pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Przybyłowicz
Nr telefonu: 183536307
E-mail: sekretariat@gorlice.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV