Numer oferty: StPr/25/2547
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: KOLEJOWA 16, 36-040 Boguchwała, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: zarządzanie procesem pasteryzacji i całym cyklem produkcji,
nadzór nad przestrzeganiem norm sanitarnych, jakościowych i technologicznych (HACCP, GHP, GMP),
współpraca z zespołem produkcyjnym i kontrola jakości,
optymalizacja procesów technologicznych,
prowadzenie dokumentacji i kontakt z odpowiednimi instytucjami (np. sanepid, weterynaria, laboratoria).
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia: do uzgodnienia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik biurowy
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe
- średnie ogólnokształcące
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
doświadczenie w branży spożywczej najlepiej przy pasteryzacji lub przetwórstwie produktów płynnych (jaja, mleko, soki),
bardzo dobra znajomość zasad bezpieczeństwa i jakości żywności,
samodzielność, odpowiedzialność i umiejętność organizacji pracy zakładu,
gotowość do szybkiego podjęcia współpracy.
Oferujemy:
stabilne zatrudnienie w rozwijającej się firmie,
realny wpływ na funkcjonowanie i rozwój zakładu,
wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i zakresu odpowiedzialności.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "PODKARPACKIE GOSPODARSTWA DROBIARSKIE OVO-RES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5170092475
REGON: 69178709700000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: KOLEJOWA 16, 36-040 Boguchwała, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 664 145 036
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon