Numer oferty: StPr/25/0228
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 13-113 Ulesie 1, powiat: nidzicki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Opracowywanie jadłospisów. Zapewnienie właściwej jakości przygotowywanych potraw. Nadzór nad utrzymaniem właściwego stanu sanitarno-epidemiologicznego sprzętu, urządzeń, pomieszczeń kuchennych, higieny osobistej, higieny produkcji.
Praca w godzinach 07:00-15:30 (poniedziałek-czwartek); 07:00-13:00 (piątek)
Wynagrodzenie zasadnicze 4790 zł + 15% premii + dodatek stażowy.
Zatrudnienie na okres próbny 3 miesiące.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Data zakończenia: 30.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 508 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali technicy technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pozostali technicy technologii żywności (wymagany staż - lata: 3)
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, kierunek: technik technologii żywności
Uprawnienia:
- badania sanitarno - epidemiologiczne
- umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: umiejętność pracy pod presją czasu, pozytywne i rzetelne nastawienie do pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: 22 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Olsztynie
NIP: 7393827791
REGON: 280603684
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Saperska 1, 10-073 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kamila Zomkowska
Nr telefonu: 261322844
E-mail: 22wogolsztyn.personalna@ron.mil.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail