Numer oferty: StPr/25/0650
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Przyszłości 1, 05-804 Parzniew, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Badanie próbek mleka. Praca w wymiarze pełnego etatu od poniedziałku do piątku w godz. 07:00-15:00. Po okresie próbnym, praca dwuzmianowa w godz. 06:00-14:00, 14:00-22:00. Docelowo umowa na czas nieokreślony.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 07.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 200 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności - przetwórstwo fermentacyjne
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Poziom wykształcenia- minimum średnie. Wymagana komunikatywność i silna motywacja do pracy.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: POLSKA FEDERACJA HODOWCÓW BYDŁA I PRODUCENTÓW MLEKA
NIP: 5272406693
REGON: 011149274
Krótki opis działalności gospodarczej: Federacja hodowców bydła
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Przyszłości 1, 05-804 Parzniew, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Renata Kwiatkowska
Nr telefonu: 22 312 48 17
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon