Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 31 lipca 2025 (czwartek)

Menager ds. studia kulinarnego - Siedlce, mazowieckie

Data dodania: 2025-07-07
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Pracodawca: CARITAS DIECEZJI SIEDLECKIEJ Zakład Aktywności Zawodowej
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: gastronomiczne

Numer oferty: StPr/25/1523

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Fryderyka Chopina 8 A, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zarządzanie operacyjne studiem - nadzór nad codziennym funkcjonowaniem studia, w tym koordynacja pracy zespołu (asystenci, personel techniczny). Planowanie harmonogramu - tworzenie grafiku pracy, organizacja nagrań, wartatów kulinarnych, pokazów i innych wydarzeń. Zarządzanie budżetem - kontrola wydatków studia, negocjowanie umów z dostawcami, rozliczanie kosztów wydarzeń i produkcji. Nadzór nad zakupem składników, sprzętu i materiałów potrzebnych do pracy studia, dbanie o jakość i terminowość dostaw. Utrzymanie standardów higieny i bezpieczeństwa. Zapewnienie przestrzegania przepisów sanitarnych, BHP oraz standardów jakości w studiu. Kontakt z partnerami, sponsorami, uczestnikami wartatów lub gośćmi, dbanie o ich zadowolenie. Współpraca z działem marketingu w celu promocji studia, wydarzeń i programów, w tym zarządzanie mediami społecznymi. Rozwój studia - promowanie nowych pomysłów na warsztaty, programy i usługi, analiza trendów kulinarnych i dostosowywanie ofert do potrzeb rynku. Pozyskiwanie nowych klientów. Raportowanie - przygotowywanie raportów z działaności studia dla kierownika ZAZ, w tym analiza wyników finansowych i operacyjnych. Uczestnictwo w pracach zespołu programowego.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.08.2025
Data zakończenia: 31.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 600 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali szefowie kuchni i organizatorzy usług gastronomicznych
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: gastronomiczne
Uprawnienia:
  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: wymagany 3-letni staż pracy

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: CARITAS DIECEZJI SIEDLECKIEJ Zakład Aktywności Zawodowej
NIP: 8212538116
REGON: 710387392
Krótki opis działalności gospodarczej: sala bankietowo - konferencyjna, przygotowywanie obiadów, ciast
Adres www: http://www.zaz-siedlce.pl/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Fryderyka Chopina 10, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: kierownik@zaz-siedlce.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV, dokumenty potwierdzające kwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail

opublikowano: 2025-07-07
ostatnia aktualizacja: 2025-07-09
Komentarze
08 sierpnia 2025 (piątek)
Sprzedawca - Poddębice, łódzkie
Polityka Prywatności