Numer oferty: StPr/25/1246
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 22-417 Wierzba 21, powiat: zamojski, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według karty menu, właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, pilnowanie świeżości używanych produktów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: do uzgodnienia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- umiejętności kulinarne
- dobra organizacja pracy
- umiejętności w zawodzie kucharz
- praca w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe mile widziane.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Marcel Pieczykolan
NIP: 9223051341
REGON: 362082090
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu: Agnieszka Lachawiec
Nr telefonu: 733592700
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon